Velikonoce jsou za dveřmi, pojďte si zasportovat

S blížícími se Velikonocemi a s nimi spojenými svátečními dny přichází často také mnoho dobrého jídla a sladkostí. Nicméně, abychom se vyhnuli případnému přibírání na váze, můžeme si také naplánovat sportovní aktivity, které nám pomohou udržet kondici a zlepšit fyzickou pohodu. Jaro je ideální čas na sportování na čerstvém vzduchu a přípravu na letní sezónu a my vám přinášíme pár tipů, které vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů.

Cyklistika

kola a koloběžky jsou skvělým prostředkem na zlepšení kondice a prozkoumání okolí. Vydejte se na cyklistický výlet a užijte si krásnou jarní přírodu. U nás si můžete pořídit spoustu vybavení jako jsou tachometry a osvětlení na kolo, cyklistické brašny, batohy, přilby, brýle a mnoho dalších.

 
 
 

Míčové hry

Pokud máte rádi míčové hry, jako je fotbal, basketbal nebo volejbal, můžete si zahrát s rodinou a přáteli. Hry s míčem jsou skvělou aktivitou pro celé tělo, posilují svaly, zlepšují koordinaci a zároveň nabízejí zábavu a společenské propojení. 

 
 
 

Procházky v přírodě 

Jarní příroda nabízí mnoho krásných a klidných míst k procházkám. Procházky v přírodě nejen, že pomáhají zlepšit fyzickou kondici, ale také mají pozitivní vliv na psychiku. Můžete k nim použít naše pomůcky jako trekingové hole, batohy, piknikové deky, pláštěnky nebo si vyberte ze sortimentu oblečení.

 
 
 

Posilování

Pokud chcete zlepšit svou fyzickou kondici a získat svalovou hmotu, můžete využít tréninku s vlastní vahou těla nebo posilování s činkami. Tyto aktivity jsou ideální pro zlepšení síly, vytrvalosti a flexibility.

 
 
 

Skákání přes švihadlo 

Skákání představuje skvělý způsob, jak zlepšit kondici a zhubnout. Skákací švihadla vám umožní cvičit kdykoliv a kdekoliv. Nabízíme švihadla klasická, fitness, s počítadlem i jutová.

 
 
 

 Přejeme vám krásné Velikonoční svátky a spoustu radosti z pohybu.