Letní nezbytnosti

Teploty stoupají a slunce nás volá ven, abychom si užili příjemného tepla a osvěžujících vodních aktivit. Chceme, abyste se na léto dobře připravili a mohli si ho naplno užít, a proto jsme pro vás připravili široký výběr sportovního vybavení, vybavení pro vodní radovánky a také spoustu doplňků na kempování. Od plavek až po vybavení pro vodní sporty, u nás najdete vše, co potřebujete pro aktivní a zábavné léto ve vodě i na souši. Zažijte nezapomenutelné dobrodružství u vody, v lese, v kempu nebo na zahradě s naším vybavením.

leto

Nafukovací vaky

Jedním z praktických doplňků pro letní radovánky je nafukovací vak určený k odpočinku a relaxaci. Nafukovací vak využijete na dovolené, v kempu, na zahradě, u vody, ale klidně i doma v obýváku. Díky pevnému a odolnému nylonu, ze kterého je vak vyroben, si na našem nafukovacím vaku můžete pohodlně lehnout a užívat si slunečních paprsků. Bez ohledu na to, jestli jste na dovolené nebo jen chcete odpočívat na zahradě, náš nafukovací vak je praktický, pohodlný a stylový doplněk, který vám přinese maximální komfort a zábavu.

Jeho nafouknutí je velmi snadné. Vak má dvě komory, které je pro správnou funkčnost potřeba naplnit vzduchem. Jednoduchým máváním (nejlépe proti větru) vak snadno nafouknete do požadovaného tvaru. Během nafukování vždy pečlivě zavřete lišty, aby nedocházelo k úniku vzduchu z komor. Jakmile bude vak dostatečně nahuštěn, lišty zavřete a zamotejte směrem k nafouknuté části. Jako poslední krok konce lišt spojte pomocí jednoduché přezky, která je vybavena speciální pojistkou, a proto se nemusíte bát zbytečného úniku vzduchu. Před používáním doporučujeme vak vždy řádně zkontrolovat a popřípadě dohustit. Díky nízké hmotnosti a stahovacímu obalu vybaveném o poutko, lazybag snadno přenesete kdykoliv a kamkoliv.

 

Pikniková deka

Pikniková deka je dalším nenahraditelným prvkem pro vaše letní aktivity. Ať už se chystáte na piknik do parku, den na pláži nebo na romantický večer pod hvězdami, pikniková deka je vaším nejlepším spojencem.

Naše piknikové deky jsou navrženy s ohledem na pohodlí a praktičnost, aby vaše venkovní zážitky byly co nejpříjemnější. Díky odolným a izolačním materiálům vám naše deky dopřejí pohodlí, ať už na mokré trávě nebo písčité pláži. Navíc jsou deky vybaveny praktickými popruhy, což zajišťuje jejich snadnou přepravu a skladování. 

Užijte si dokonalý piknikový zážitek s naší piknikovou dekou, která vám poskytne příjemný povrch pro sezení, ležení nebo dokonce pro hraní her s přáteli. Přidejte do svého léta špetku pohodlí a stylu s našimi piknikovými deskami a vytvořte si nezapomenutelné chvíle plné radosti, relaxace a dobrého jídla.

 

Batoh se stoličkou

Důmyslnou kombinací batohu a klasické rybářské skládací stoličky vznikla praktická pomůcka nazvaná Pike stool. Tato šikovná věcička je stvořená přímo pro to, abyste si mohli užít svůj volný čas u řeky při rybaření nebo na letní venkovní akci ještě efektivněji.

Pike stool je ideální pomůckou pro outdoorové akce jako je kempování, rybaření, sledování nejrůznějších sportovních akcí, open air představení, atd. Zatímco izolovaný chladící prostor hlavní přihrádky s objemem přibližně 12 litrů udrží jídlo a pití při stabilní teplotě, užíváte si akci na stoličce s předem připraveným občerstvením při ruce. Hlavní přihrádka je vybavena termoizolační podšívkou, vnější kapsou na láhev a kapsou na zip pro osobní věci nebo další menší příslušenství. Dvojitý ramenní popruh s polstrováním pak zprostředkuje pohodlný transport celého batohu. Užijte si své oblíbené outdoorové aktivity pohodlněji, získejte Pike stool a buďte na všech akcích vždycky cool.

 

Lehátko do vody se síťkou

Hitem letošního léta je jednoznačně nafukovací lehátko, které přináší dokonalou kombinaci relaxace a osvěžení. Díky nafukovacím částem, které jsou spojené síťovinou, vám lehátko dopřeje osvěžení ve vodě a zároveň se můžete opalovat nebo lenošit, aniž byste se museli jakkoliv pohybovat pro udržení na hladině. Síťka umístěná pod lehátkem dovoluje částečně ponořit nohy a tělo, což je ideální pro horké letní dny, kdy toužíte po ochlazení.

Nafukovací lehátka se síťkou jsou skvělou volbou pro všechny, kteří si rádi užívají čas u vody a ve vodě a chtějí si dopřát komfortní odpočinek. Bez ohledu na to, zda jste na pláži, u bazénu nebo na jezeře, toto lehátko vám umožní relaxovat a užívat si letních dnů plných slunce a vody. Přineste si dovolenkový komfort kamkoli jdete a vytvořte si vlastní ráj na vodě s tímto nafukovacím lehátkem se síťkou.

 

Body board surf

Dětská plovací prkna jsou navržena tak, aby pomohla dětem naučit se správnému držení těla ve vodě a zlepšit jejich plavecké dovednosti. Bodyboardy jsou ideální volbou pro děti, které chtějí poprvé zažít vzrušení z jízdy na lehkých vlnách. Jednou z hlavních výhod dětských plovacích prken je jejich stabilita. Prkno poskytuje dětem pevnou a stabilní plochu, na které se mohou opřít, a zároveň je dostatečně široké pro pohodlné rozložení těla. Součástí surfovacího prkna je i provázek s páskem na zápěstí.

Používání dětských plovacích prken by však nemělo nahrazovat dozor dospělé osoby. Je důležité, aby rodič nebo zodpovědná osoba stále byla ve vodě s dítětem!

 

Slunečník

Několik důvodů, proč si na léto pořídit slunečník:

  • Ochrana před slunečním zářením - Slunečník poskytuje účinnou ochranu před škodlivými účinky slunečního záření, včetně UV záření. To pomáhá chránit vaši kůži před spálením, předčasným stárnutím a dokonce i rizikem vzniku kožních nádorů.
  • Stín - Zvlášť v parných dnech vám slunečník vytvoří stín a poskytne příjemné místo, kde si můžete odpočinout a relaxovat. Jeho stín vám umožní využívat venkovní prostor a zároveň se vyhnete přímému pobytu na slunci.
  • Ochrana před deštěm - Slunečník může sloužit i jako ochrana před přeháňkou nebo menším deštěm. Některé typy slunečníků jsou vybaveny voděodolnou vrstvou a tak vám ani deštík nezkazí grilování na zahradě nebo posezení na balkoně.
  • Vylepšení venkovního prostoru - Slunečník je skvělým doplňkem venkovního prostoru, ať už je to zahrada, terasa nebo balkon. Dodává estetický prvek a vytváří atmosféru relaxace a pohody.
  • Kdekoliv potřebujete stín - Většina slunečníků je snadno přenosná a skladovatelná. Můžete ho tak přesouvat podle potřeby, ať už na zahradě, na pláži nebo na terase. Slunečník snadno složíte a můžete si ho vzít i na dovolenou.
 

Celoobličejová maska na potápění

Milujete šnorchlování, ale nemáte rádi, když se vám dostane voda do nosu? Tak právě pro vás je ideální celoobličejová maska se zabudovaným šnorchlem. Maska je vhodná i pro děti a úplné začátečníky se šnorchlováním a potápěním v malých hloubkách.

Při výběru vhodné masky dbejte na správnou volbu velikosti, aby vám maska pevně držela na obličeji a zároveň vás netlačila.

 

Vodotěsný vak a pouzdro na mobil

Horké letní dny přímo vybízí k trávení času u vody. Ať už sjíždíte řeku, relaxujete na paddleboardu nebo brázdíte vody v loďce, bude se vám hodit vodotěsný vak a vodotěšný obal na mobil. Na e-sportshop.cz je seženete v různých barvách a velikostech, přesně podle vašich potřeb. Díky vodotěsnému vaku můžete mít své nezbytnosti stále u sebe a nemusíte se bát, že se vám namočí. Mobil ve vodotěsném pouzdře budete mít vždy při ruce a můžete ho rovnou používat například na focení, aniž byste ho vyndali z pouzdra.

 

Chladicí taška

Díky termotašce si můžete vzít s sebou studené nápoje nebo potraviny na pláž, do parku nebo na dlouhé výlety a mít je po delší dobu chledné. Stejně tak můžete s termotaškou udržet vaše teplé pokrmy a nápoje v požadované teplotě při výletech v zimě nebo během chladných dnů.

Termotašky na potraviny a nápoje jsou skvělým pomocníkem pro uchování správné teploty vašich jídel a pití, ať už jste na cestách nebo doma. Pomáhají udržet jídlo svěží chrání ho před zkažením. Účinnost chladicí tašky umocníte, pokud dovnitř přidáte chladicí patronu s ledem, kterou jste před tím namrazili.