Dodržíme novoroční předsevzetí?

Pokud si lámete hlavu jak splnit svoje novoroční předsevzetí, tak jste u nás správně. Přinášíme vám sadu několika článků s tipy na pomůcky z různých kategorií našeho e-shopu. 

V tomto článku se podíváme na inspiraci z kategorie Fitness a posilování. Vyzkoušejte jakýkoliv pohyb, cvičení, fitness nebo posilování s nejrůznějším vybavením.

Multigym desky na cvičení

S fitness deskou Multigym si důkladně procvičíte celé tělo. Je lehká a skladná, cvičit tedy můžete prakticky kdekoliv a kdykoliv. Balanční tvar a vybavení základny Multigym desky umožňuje téměř neomezené druhy variant pohybů. Deska je vyrobená z odolného ABS plastu s rozměrem 69 x 32,5 x 17,5 cm. Její maximální nosnost je 100 kg. Součástí balení je podrobný návod k použití a přehledný průvodce s doporučenými typy cviků, aby váš trénink byl co nejúčinnější.

Podložky na cvičení

Kvalitní podložka na cvičení je nedílnou součástí výbavy každého nadšeného sportovce. Ať už jste zapálení do jógy, aerobiku nebo pilates, podložka vám při cvičení zajistí nejen komfort, ale také zamezí bolestem zad a případnému uklouznutí. Podložka na cvičení poskytuje potřebnou podporu a odpružení.

Hula Hoop Segment gymnastická obruč skládací

Gymnastická obruč je základní sportovní potřeba pro rytmickou gymnastiku nebo také cesta k lepší postavě. Pravidelným cvičením s gymnastickou obručí dosáhnete zeštíhlení, zpevnění a celkového zatraktivnění problémových partií v oblasti pánve. Nevýhodou klasických obručí je jejich neskladnost. Ale řešením je právě Hula Hoop Segment. Tato skládací obruč je vyrobená z osmi barevných částí, které pospojujete a rozložíte během chvíle. Hula Hoop Segment je vyrobená z pevného polyetylenu a po složení má celkový průměr 80 cm a hmotnost přibližně 416 g. Hula Hoop Segment je ideální pomůcka na cvičení v pohodlí domova, pro školy a sportovní kroužky.

Expandery a odporové gumy

Expandéry a gumy jsou univerzální posilovací pomůcky určené ke zpevnění svalstva celého těla, rehabilitaci i hubnutí. Lze s nimi cvičit různé cviky se zátěží, která je zde dána odporem materiálu, ze kterého je guma či expandér vyrobena. Jejich hlavní výhodou je, že při správném používání plně nahradí činky a některé posilovací stroje. Jsou přitom cenově dostupné a velmi dobře se skladují. Typově a tvarově rozlišujeme posilovací gumy, pružinové expandéry, gumové pásy s úchyty a odporová lana.

Select nastavitelná činka

Nakládací činka Select je ideální volbou zejména pro domácí tréninky, kdy při různých cvicích potřebujete odlišné zátěže. Není tedy potřeba vlastnit celý stojan činek s různými váhami, ale postačí vám jen jedna nastavitelná. Činka vám ušetří nejen místo, ale i investici do několika dalších činek a závaží. Pro vaši větší bezpečnost má činka blokovací mechanismus, který předchází sklouznutí disku z osy. Po skončení cvičení činku jednoduše uskladněte do úložného boxu, který je součástí balení.

Sandbags sada závaží na zápěstí a kotníky

Se závažím na kotníky a zápěstí si zpestříte svůj trénink. Zvyšte si zátěž a cvičte efektivněji, ať už doma či venku. Zátěže využijete při posilování, aerobiku, při chůzi či běhu - jejich využití je široké. Závaží Sandbags 3000 je dodávané v páru (2 x 3 kg). Je vyrobené z odolné Oxford tkaniny a výplň tvoří písek. Upevnění na ruce či nohy je snadné a rychlé pomocí dvou pásků na suchý zip.

Mini 40 trampolína s madlem

Skákání na trampolíně vede ke komplexnímu posílení svalů celého těla, má příznivý vliv na kardiovaskulární systém, zvýšíte si svou vytrvalost a účinně spálíte přebytečné tuky. S trampolínou Mini 40 můžete cvičit a hubnout v pohodlí domova i venku každý den. Fitness trampolína s výškově nastavitelným madlem se skládá z ocelové konstrukce, polypropylenové skákací plochy a krytu pružin z tkaniny oxford. Celkový průměr trampolínky je 40" (101,6 cm), její nosnost je do 120 kg a madlo nastavíte jednoduše do pěti různých pozic (výška 95 - 115 cm).

Posilovací kolečka

Posilovací kolečka slouží k posílení především tělesného jádra - břicha, zad a stabilizačního systému. Rovněž dochází k významnému zapojení paží, ramen i hrudníku. Kolečko je díly 2 kolečkům stabilní a gumové rukojeti zabraňují klouzání a omezují možnost zranění.

Tube posilovací vaky

S posilovacím vakem na vodu Avento Tube zlepšíte svou fyzickou kondici a sílu. Široká škála tréninkových možností a variabilita intenzity činí z posilovacího vaku ideální fitness pomůcku pro zlepšení síly, rovnováhy, stability a obratnosti. Můžete s ním cvičit prakticky kdekoliv - doma, venku, na dovolené apod. Trénink s vodním vakem aktivuje více svalů a nutí je pracovat více než běžné vybavení, a to včetně jádra a stabilizačních svalů. Vodní vak je vyrobený z extrémně pevného plastu se zesílenou stěnou. Díky 4 různým pohodlným rukojetím je možné provádět nejrůznější cviky. Vodní vak je robustní a lehce přenosný, když je prázdný.

Triangular posilovací stroj

Posilovací lavice Triangular je určena především k efektivnímu posilování břišních svalů, ale díky praktickým doplňkům je její využití mnohem univerzálnější a hodí se tak skvěle i ke komplexnímu tréninku celého těla. Její trojúhelníková konstrukce je z dostatečně pevných ocelových profilů, úchyty z protiskluzové pěny. Sedací část je měkce polstrovaná, potažená PVC, což zaručuje pohodlí při cvičení. Během tréninku můžete své výkony monitorovat na digitálním měřiči. Po ukončení cvičení složíte lavici během pár sekund a snadno uskladníte.

Zátěžové vesty

Zátěžová vesta/vesta se závažím/posilovací vesta je určena pro zvýšení efektivity při jakémkoli sportu, tréninku a pohybové aktivitě. Během několika let prošly zátěžové vesty  mnoha změnami a inovacemi, na kterých se podíleli profesionální sportovci ze všech sportovních odvětví.